Tjänster | byggforetagigoteborg.se

Tjänster

Våra tjänster

 

Letar du efter erfarna och professionella hantverkare i Göteborgstrakten? Då har du hittat rätt.

Våra tjänster riktar sig både till företagare och privatpersoner. Vi utför uppdrag i Göteborg med omnejd. Skicka in en kostnadsfri offertförfrågan redan idag.

 

Takläggning för dig

Våra tjänster omfattar en mängd olika byggtjänster, men vi är även riktigt duktiga på tak och takkonstruktioner. Att anlita oss för takrenoveringen innebär att man får ett mycket ordentligt utfört takarbete och att taket kommer att hålla i många generationer. Därför är det oss du ska vända dig till när du behöver utföra en nykonstruktion av taket på ett nybyggt hus, när du behöver utföra en takrenovering på ditt befintliga tak eller när du bara behöver tips och råd gällande tak.

Våra duktiga takläggare har lång erfarenhet av tak och kan skräddarsy alla uppdrag efter kunden och dess behov. Med hjälp av oss blir det enkelt och smidigt att få ordning på taket.


Fasadrenovering är vår expertis

Eftersom kompetensen inom vårt byggföretag är brett, kan vi erbjuda många olika byggtjänster, däribland fasadrenovering. En fasadrenovering gör inte bara din fastighet finare, den gör även att fastigheten blir tåligare. En spricka i fasaden kan verka som en världslig sak, men att inte ta tag i nödvändiga fasadrenoveringar kan snabbt leda till större problem. Otäta fasader blir som en inbjudan för möss, men även för kyla och fukt. Se därför till att åtgärda fasaden omgående för att slippa större problem.

Självklart renoverar vi inte bara fasader, vi bygger helt nya också. Är du igång med att bygga ett nytt hus? Då kan du anlita oss som totalentreprenör och få din fasad på plats med hjälp av våra duktiga hantverkare. Hör av dig till oss för att få en offert.

 

Använd rotavdrag

När man anlitar oss som privatperson kan man ha rätt till rotavdrag. Det är ett skatteavdrag som du får göra om du uppfyller de olika kraven som ställs på dig. Med hjälp av rotavdraget blir våra tjänster ännu billigare och du kan därför använda pengarna till något annat än fasadrenovering eller takläggning. Kontakta Skatteverket om du är osäker och meddela oss om du sedan kan och vill använda dig av rotavdraget för din fasadrenovering eller takläggning. Då kommer vi att inkludera avdraget på din offert så att du ser priset inklusive rotavdraget redan på offerten.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

(Lämna tom)