Om oss | byggforetagigoteborg.se

Om oss

Om oss

Vi på Coplan har lång och gedigen erfarenhet inom byggbranschen och arbetar alltid med ett stort kundfokus. Om du behöver hjälp med diverse byggprojekt i Göteborgstrakten är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Vi hjälper alla

Våra hantverkare har en lång erfarenhet av byggbranschen och med basen i Göteborg hjälper vi till med projekt i alla storlekar. Vi kan exempelvis hjälpa dig som företagare med din hyresfastighet och rusta upp fasaden med en fasadrenovering eller utföra en omfattande takrenovering. Men vi kan även hjälpa dig som privatperson med att bygga upp ett nytt hus eller bara utföra mindre hantverkstjänster. Oavsett storlek på uppdragen hjälper vi gärna till.

 

Vår erfarenhet är vår styrka

När man har varit verksam länge inom byggbranschen får man med sig en hel del värdefulla erfarenheter längs vägen. Det bidrar till att man får bättre möjligheter att hjälpa kunder på flera sätt och att man lättare kan hitta lösningar på eventuella problem. Med mycket erfarenhet i botten blir man en bättre yrkesutövare och det är något du som kund får nytta av. När du anlitar oss kan du därför känna att du är i trygga händer och att du får precis det du önskar tack vare vår långa erfarenhet i branschen.

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

(Lämna tom)